• FILE_06F31C-A2C26C-CED7BC-267A97-213F0E-7B2F12.jpg

  Laboratori Avicena KS

  Analiza cilësore laboratorike, tani më afër Jush!

 • FILE_831678-552FA5-B55CF6-3E200C-1ACCEF-9018C2.jpg

  Analizë e re! për diagnostikim, monitorim dhe vlerësim të rrezikut ndaj malinjitetit ovarialatium

  HE-4 + CA - 125 (ROMA INDEX)

 • FILE_5FBD95-939ED2-EC502B-7714E5-434ECD-3CBCE6.jpg

  Analizues i ri hematologjik nga gjenerata më e re

  për analizë të gjakut 5-diferencial

 • FILE_C55039-7038BC-7B52BB-5E3506-5748C7-390AE6.jpg

  E RE!

  Test për aviditet për Toxoplasma IgG

 • FILE_EB1906-C22F75-430283-C4B129-652F7C-D40234.jpg

  Alergjitë

  Intolerancë ndaj ushqimit

 • FILE_08017B-A86835-1B2350-BDC9F8-4EBC96-713C32.jpg

  Human Papillomavirus

  HPV

Laboratori i specializuar Avicena KS tani edhe në Prishtinë! Eksperienca shumëvjeçare për analiza cilësore laboratorike, tani më afër Jush! Me kënaqësi Ju informojmë se me datën 05.03.2018, filloI me punë njësia organizative e laboratorit të specializuar Avicena KS në qytetin e Prishtinës. Me kuadro të specializuar dhe standardet më të larta tekniko-teknologjike, Avicena KS ofron diagnostikë gjithëpërfshirëse në hap me trendet botërore mjekësore.Laboratori i specializuar Avicena KS ofron spektër të tërësishëm të shërbimeve më bashkëkohore klinike laboratorike, nga fusha të ndryshme të mjekësisë: biokimisë klinike, mikrobiologjisë, endokrinologjisë, imunologjisë, transfuziologjisë, biologjisë molekulare.Tani më, të gjithë pacientët pa dallim moshe, do të mund të kontrollojnë gjendjen shëndetësore përmes analizave laboratorike me ndihmën e të cilave mundësohet diagnostikim i saktë dhe trajtim adekuat.Me kontroll të përhershëm të kualitetit, qasje serioze ndaj procesit të punës si dhe përmbushje të standardeve laboratorike - mjekësore, Avicena KS ofron kualitet të lartë në analizën e parametrave laboratorike.
Staff Member

Kontakt informata

Radovan Zogovic 5 AS-L01, 10000, Prishtinë, Kosovë
+38349825555
+38349825555
info@avicenaks.com

Facebook